ietsleuksgeven.nl
by Lef-L creations

Startpagina
Uitleg
Voorwaarden
Contact
Mail ons

Winkelmandje
Bestelling verzenden

Cadeau voor hem
Keuken cadeaus
Tuin cadeaus
Woon cadeaus
Zal ik het voor je inpakken

Ietsleuksgeven.nl - Voorwaarden

Overeenkomst
Er is sprake van een wettelijke overeenkomst als u, de koper, het bestelformulier volledig en correct heeft ingevuld en het door ons is ontvangen. U krijgt een bevestiging van uw bestelling.
Prijzen
De door Ietsleuksgeven.nl gehanteerde prijzen zijn in Euro's, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Prijzen onder voorbehoud van typefouten.
Leveringen en betalingen
Ideal:
Betaalt u met Ideal, dan ontvangen wij de betaling direct op onze rekening en wordt de bestelling direct klaargemaakt voor verzending met het door u gekozen bezorgmoment. U krijgt een bevestiging van ontvangst van uw betaling en de status van uw zending.
Paypal:
Betaalt u met Paypal, dan ontvangen wij de betaling direct op onze rekening en wordt de bestelling direct klaargemaakt voor verzending met het door u gekozen bezorgmoment. U krijgt een bevestiging van ontvangst van uw betaling en de status van uw zending.
Overmaken per bank:
U ontvangt per e-mail een bevestiging van uw bestelling. Het totaalbedrag (+ verzendkosten) dient vooraf op onze rekening te zijn bijgeschreven, waarna we de artikelen zullen verzenden.
Betaalgegevens zijn :
Postbank te Huizen
Rekeningnummer 9693698
Ten name van Lef-L creations (hoofdonderneming ietsleuksgeven.nl).
Wanneer betaling is ontvangen wordt dit aan u per e-mail bevestigd en de bestelling klaargemaakt voor verzending voor het door u gekozen bezorg moment.
De betalingstermijn bedraagt 7 dagen en daarbinnen dient de betaling te zijn voldaan. Indien er geen betaling is ontvangen na 7 dagen sturen wij u een herinneringsmail. Als u na 2 dagen niet reageert behouden wij ons het recht voor om de overeenkomst te ontbinden en de artikelen weer beschikbaar te stellen in de winkel.
Annulering van uw bestelling
U kunt enkel annuleren wanneer uw bestelling nog niet is verzonden. U wordt op de hoogte gehouden van de status van uw zending. Wilt u uw bestelling annuleren, reageer dan direct per e-mail naar: iemand@ietsleuksgeven.nl. Wanneer u in overleg uw bestelling annuleert, krijgt u een bevestiging van uw annulering en is de overeenkomst ontbonden.
Retourneren
Artikelen kunnen binnen 7 dagen na ontvangst worden geretourneerd. Het betaalde bedrag van het artikel zal binnen de wettelijk gestelde termijn van 30 dagen worden teruggestort op de rekening van de klant, met uitzondering van de portokosten.Let op de portokosten van geretourneerde artikelen zijn voor rekening van de klant. U kunt ook uw artikel ruilen voor een cadeaubon bij ietsleuksgeven.nl. Geef dit aan in uw e-mail.
Hoe mag ik Retourneren naar Ietsleuksgeven.nl?
Binnen 7 dagen retour artikel aanmelden per e-mail: iemand@ietsleuksgeven.nl
Artikelen dienen onbeschadigd te zijn
Originele verpakking dient meegestuurd te worden
Bijgesloten factuur of een kopie ervan meesturen bij de retourzending
Portokosten van de 1e levering en retourzending zijn voor de koper
Zorg voor voldoende frankeren
Ietsleuksgeven.nl is Niet aansprakelijk voor artikelen die tijdens de verzending kwijt zijn geraakt.
Service
Heeft u vragen neem contact op met Ietsleuksgeven.nl door een e-mail te sturen aan:susanlohmann@mac.com


Altijd als eerste op de hoogte van updates en nieuwe producten?

Ietsleuksgeven.nl Mailing lijst

Alle weergegeven prijzen in EURO. Prijzen zijn inclusief BTW .

Powered by winkeltjes.net
Een product van CompanyOnNet Webdesign & Internet Services

Sitemap